Îngrijirea corectă a părului:Cum procedăm pentru un scalp sănătos și un păr superb?

Scalpul sănătos este curat, hidratat, fără mătreață, fără scuame, cu o secreție de sebum echilibrată și, categoric, fără mâncărimi. Cum obținem așa ceva?

Șamponul și toate celelalte produse pentru păr se aleg cu mare grijă, pe baza necesităților scalpului și ale părului dvs. Părul se spală întotdeauna de două ori. La prima spălare, firul se deschide și puteți curăța atât părul, cât și scalpul de impurități și de produsele de coafat. La prima spălare se poate întâmpla ca, din cauza depunerilor de impurități, șamponul să spumeze prea puțin. La a doua spălare, deja curățați cu adevărat în profunzime atât părul, cât și scalpul.Recomandarea noastra:

Sampon tratament anti caderea parului Medavita 250ml LOTION CONCENTREE

Ce vă prinde bine la spălarea părului

 

 

 

 

Când nu aveți timp să vă spălați părul, dar acesta necesită o înviorare, pulverizați deasupra un sampon uscat va las link-ul cu recomandarea noastra :

Șampon Uscat Profesional Refresh Me 150ml

Lăsați scurt timp să acționeze, după care pieptănați părul, mai întâi cu degetele, apoi cu peria. Va arăta mult mai bine.

 

Balsamul  și folosirea corectă a acestuia

Balsamul reprezintă a doua fază de îngrijire a părului. Nu îl omiteți niciodată. Fără folosirea balsamului, firul de păr rămâne deschis și va fi mult mai sensibil la orice fel de tratament, fie cu foehnul, cu peria sau cu elasticul de păr.Recomandarea noastra : https://pentrupar.ro/produs/hidratonique-emulsie-ultra-hidratanta

Măști pentru păr – Măștile pentru păr se folosesc pe post de tratament intensiv pentru părul dumneavoastră.Oricând aplicați o mască, citiți instrucțiunilor de folosire. Unele se aplică imediat după șampon, iar, după clătire, se folosește și balsam, pentru a închide firul de păr. Altele închid firul de păr, fără a fi necesară folosirea balsamului. În orice caz, înainte de aplicarea măștii, stoarceți părul în prosop și periați-l pe toată lungimea. Recomandarea noastra :

Masca de reparare intensiva PRODIGE 250 ML

 

Foehnul este un must-have

Fără folosirea unui uscator , nu veți avea niciodată un scalp sănătos. Dacă, după spălare, nu uscați părul cu foehnul, acesta se va usca de la straturile superficiale la cele în contact direct cu scalpul și, astfel, se formează un mediu umed la rădăcina părului. Imaginați-vă stratul de frunze din pădure, cel sub care cresc ciuperci. Așa-i că nu este o imagine prea frumoasă? Acest mediu umed poate cauza micoze, mătreață, o secreție excesivă de sebum și alte probleme neplăcute ale scalpului. Recomandarea noastra, acum si la un pret promotional:

\https://pentrupar.ro/produs/uscator-profesional-2500-wati-cu-difuzor-compact-golden-hh-simonsen/

 

 

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked

×