RUTINA DE INGRIJIRE A PARULUI DECOLORAT- Reconstrucție(par blond/decolorat)

Părul decolorat, la fel ca părul blond, au nevoie de o atenție specială și de îngrijire sporită atât când vine vorba de rutina de îngrijire cât și în orice alt moment, de la stilizare la următoarea spălare.
Din fericire, procesul de decolorare a evoluat extrem de mult în ultimii ani și nivelul de deteriorare a părului poate fi minim, însă există și situații în care decolorarea poate degrada firul de păr.
Așadar, deoarece există situații în care părul a fost deteriorat în urma unei decolorări, nevoia acestuia de îngrijire a crescut substanțial.

Produsele tratament de tip leave in sau uleiuri nutritive sunt și ele extrem de importante și nu ar trebui să lipsească din rutina de îngrijire a unui păr deteriorat.
De asemenea, este indicat să folosiți o perie blândă, să folosiți protecție termică și să vă sfătuiți permanent cu un specialist înainte de a face o altă schimbare a podoabei capilare.
Mai jos, atașăm o scurtă listă cu produsele de îngrijire pe care ar trebui să le includeți în rutina dumneavoastră.

Șampon hidratant
Părul decolorat are, așa cum am menționat și în prealabil, nevoie de foarte multă hidratare. Așadar, așa cum ne-am obișnuit, șamponul este primul pas către asta.

Balsam pentru păr deteriorat
Indiferent de starea de degradare în care se află părul dumneavoastră, fie că vorbim despre un nivel mic, mediu sau sever de degradare în urma decolorării, balsamul nutritiv special pentru acest tip de păr este indispensabil. El este cel care umple, în completarea șamponului, firul de păr cu substanțe nutritive urmând ca mai apoi să fie sigilate de celelalte produse de îngrijire.

Mască hidratantă
Fie că este înlocuirea balsamului sau folosită ca un pas suplimentar, după balsam, masca hidratantă este un ajutor serios în cazul unui fir de păr extrem de uscat și poros care devine casant.

Ulei/ serum este travel size și te poate scoate dintr-o situație neplăcută în care părul nu vrea să te asculte, indiferent dacă ești acasă sau în vacanță.

Protecție termică
Fiind un păr sensibil, părul decolorat are nevoie de protecție termică extrem de mare, deși recomandăm ca intervențiile termice pe un păr extrem de deteriorat să nu aibă loc sau să fie extrem de rare pe parcursul reabilitării acestuia.

set Beta-Refibre pentru reconstrucția părului degradat
set Beta-Refibre pentru reconstrucția părului degradat
Set pentru păr uscat, deteriorat și deshidratat – ȘAMPON + MASCA MEDAVITA NUTRISUBSTANCE
Set pentru păr uscat, deteriorat și deshidratat – ȘAMPON + MASCA MEDAVITA NUTRISUBSTANCE
Sampon cu ulei de argan 250 ml+ Balsam cu argan 250ml Set Sublimiss Oil par degradat
Sampon cu ulei de argan 250 ml+ Balsam cu argan 250ml Set Sublimiss Oil par degradat
Filtru