Fiecare femeie știe că un păr frumos face minuni pentru starea noastră de bine. Pentru a menține un păr sănătos și strălucitor, ai nevoie de produse de calitate, iar Apa Micelară Puroxine Medavita 150 ml Antimătreață este răspunsul perfect.

Ce Face Apa Micelară Atât de Specială?

1. Curățare Delicată, dar Eficientă: Formula micelară este blândă cu părul, dar foarte eficientă în curățare. Puroxine Medavita adaugă ingrediente active pentru o curățare delicată, dar puternică a părului și scalpului.

2. Scăpa de Mătreață: Dacă te confrunți cu mătreață, nu te îngrijora! Puroxine Medavita conține ingrediente care luptă împotriva mătreții, lăsându-ți părul curat și sănătos.

De Ce Să Alegi Puroxine Medavita?

Pentru că vrei ce e mai bun pentru părul tău! Puroxine Medavita combină tehnologia micelară cu ingrediente premium pentru rezultate vizibile și de durată.

Concluzie: Apa Micelară pentru păr/scalp Puroxine Medavita 150 ml Antimătreață este secretul pentru un păr frumos. Descoperă-l acum și bucură-te de un păr sănătos și strălucitor!

ACȚIUNE Purificare

CARACTERISTICI Apa micelara purificatoare pentru scalp. Purifică, echilibrează delicat scalpul și îndepărtează fulgii de mătreață. Lasă scalpul cu o senzație plăcută de curat, proaspăt și purificat, datorită acțiunii sucului de aloe vera și uleiului de arbore de ceai.

UTILIZARE Inainte de a te spala cu samponul Medavita preferat se pulverizeaza pe scalp, se maseaza si se lasa 10 minute. Clătiți bine. Apoi spalati parul cu samponul Medavita preferat.

Lasă un răspuns